joi, 16 iulie 2015

Volei și plimbare pe bicicletă la Craiova

Romania - Belarus  Volei masculin
Zice lumea că săptămâna asta este una plină de activități sportive în Craiova. Dacă săptămâna trecută am avut box la Sala Polivalentă -Centura de Aur, săptămâna aceasta avem volei masculin. Echipa națională a României va înfrunta echipa similară a Belarusului în cadrul Ligii Europene în două meciuri, vineri și sâmbătă de la orele 18:00. Dacă nu aveți ce face în casă sau vă plictisiți la piscină, puteți veni să încurajăm echipa națională.

marți, 7 iulie 2015

A fost Craiova Blog Meet de Iulie

Craiova Blog Meet #41
Zice lumea (aici) că ieri s-a mai consumat un episod ( #41)  din serialul întâlnirilor blogosferice. Deși se zice că berea după vin e un chin (iar vinul după bere e plăcere), am trecut totuși înainte de blog meet pe la Târgul de bere din Auchan ca să mai experimentez câteva sortimente de bere pe care nu am avut ocazia să le încerc până acum.

luni, 29 iunie 2015

Săptămâna americană la Lidl Craiova

Săptămâna americană la cinema Lidl Craiova
Zice lumea că vineri și sâmbătă, dorind să răsplătească fidelitatea clienţilor din Craiova, cei de la Lidl România au organizat câte o proiecţie de film în aer liber în parcarea magazinului de pe strada Maramureș nr.4 (Lidl Gară). Vineri seara publicul craiovean a putut viziona filmul Captain America, sub ameninţarea unor nori aducători de ploaie care n-au vărsat decât câţiva stropi. Astfel, numărul total

A fost Craiova Blog Meet #40

Craiova Blog Meet #40

Zice lumea (aici) că ieri s-a mai consumat încă un episod al întâlnirilor blogosferice locale. Nu am mai fost atât de numeroși ca în alte dăți (au început concediile și alte examene), dar am păstrat aceleași obiceiuri: pizza, bere, bancuri, poza de grup și bowling.

duminică, 28 iunie 2015

Săptămâna americană la Lidl Craiova


Săptămâna americană la cinema Lidl Craiova
Zice lumea că vineri și sâmbătă, dorind să răsplătească fidelitatea clienţilor din Craiova, cei de la Lidl România au organizat câte o proiecţie de film în aer liber în parcarea magazinului de pe strada Maramureș nr.4 (Lidl Gară). Vineri seara publicul craiovean a putut viziona filmul Captain America, sub ameninţarea unor nori aducători de ploaie care n-au vărsat decât câţiva stropi. Astfel, numărul total

vineri, 26 iunie 2015

Șase ani fără Michael

Michael Jackson
Ieri, 25 iunie, s-au împlinit şase ani de la moartea legendarului cântăreţ Michael Jackson, supranumit Regele muzicii pop. Deşi artisul nu mai este printre noi, cele mai frumoase melodii ale sale sunt fredonate şi astăzi de fanii săi din toată lumea. Țin minte că, încă de mic copil, de când eram prin clasele primare, îmi

miercuri, 24 iunie 2015

Lidl aduce cinematograful în aer liber în Craiova

Zice lumea că urmează câteva zile pline de evenimente în Craiova. Astăzi se sărbătorește Ziua Universală a Iei Tradiționale în Centrul vechi, iar vineri și sâmbătă o dăm pe americănisme cu Lidl. Astfel, vineri și sâmbătă (26 și 27 iunie), parcarea magazinului Lidl din Craiova de pe strada Maramureș nr. 4 se va transforma pentru două seri în cinematograf în aer liber, pentru a sărbători Săptămâna Americană.

duminică, 21 iunie 2015

Lean on pe muzică clasică

Lean On pe muzică clasică
Astăzi, că tot e vreme urâtă afară și nu pot ieși cu bebelușii prin parc, revin la una dintre tematicile blogului și anume viralul zilei.
Am rămas mască atunci când am văzut pe Youtube o formație de muzică clasică intitulată Kaleidoscope Orchestra, interpretând în mod unic și personal o

sâmbătă, 20 iunie 2015

De ce să vizitezi Grădina Zoologică din Craiova

Urși la Zoo Craiova
Păi în primul rând că e gratis, nu te costă nimic. Apoi, tocmai ce a fost cât de cât renovată. Animalele de "calibru": leii, tigrii, urşii, leoparzii au primit spaţii mai mari şi o „baltă” unde să se răcorească, păsările au primit cuşti noi, iar per ansamblu, grădina zoo pare acum mult mai curată şi cu un nivel de siguranţă

joi, 18 iunie 2015

Băi deputatule, dar ești chiar nesimțit

Cum să spui că „nu putem să punem egalitate între un demnitar, înalt funcţionar public, care are o răspundere extraordinară şi un cetăţean normal, fie el muncitor, inginer, medic, şamd ”, păi numai tu crezi că ai o răspundere „extraordinară”? Păi cine mă-ta te crezi? Buricul pământului? Tu nu depinzi de nimeni din jurul tău?

miercuri, 10 iunie 2015

Ai avut o zi proastă

Ai avut o zi proastă, ai dat de trafic aglomerat și-ai prins toate semafoarele pe roșu de minim două ori, ai avut multe probleme pe cap, șeful tău te-a ținut din scurt, ai vărsat cafeaua pe tine, vânzările nu au mers bine, ai luat o notă mică la școală, produsul pe care tocmai vroiai să-l cumperi și ți-l doreai atât de mult s-a epuizat, n-ai mai putut ajunge la concertul muzicianului favorit, te-ai bronzat cu dungi, ai luat amendă, te-a călcat Fiscul, pisica neagră ți-a tăiat calea,

marți, 9 iunie 2015

Fabrica Ford de la Craiova a ajuns la 400.000 de motoare EcoBoost produse

Drept urmare, cei de la Ford au scos o super reclamă cu ocazia celebrării acestui eveniment, reclamă pe care vă invit să o vizionați mai jos.


Despre Ford pot să vă spun că a demarat producția de motoare de la uzina din Craiova în mai 2012. Prima unitate care a părăsit poarta facilității din Bănie a fost cea de 1,0 litri. În aprilie 2013, Ford aduce pe linia de asamblare și motorul de 1,5 litri. În prezent, Ford fabrică la Craiova aproximativ 700 de motoare pe zi. Motorul cu numărul 400.0000 este un motor EcoBoost de 1 litru cu 125 CP care a fost livrat către fabrica Ford de la Saarlouis (Germania) pentru a echipa un model Focus.

marți, 19 mai 2015

Natura nu are nevoie de oameni, oamenii au nevoie de natură

Zice lumea că Julia Roberts, Harrison Ford, Kevin Spacey, Edward Norton, Penélope Cruz, Robert Redford,  Ian Somerhalder și Lupita Nyong'o își unesc forțele pentru a da voce naturii într-o campanie inițiată de Conservation International, o asociație non-guvernamentală ecologistă ce reunește peste 900 de voluntari din peste 30 de țări.
Aceștia doresc să atragă atenție asupra faptului că, la nivel global, secătuim Pământul de resursele regenerabile și necesare vieții oamenilor, ceea ce în viitorul nu foarte îndepărtat poate duce la dispariția noastră ca specie. Noi oamenii, luăm de la natură mai mult decât putem oferi și, de cele mai multe ori, mai mult decât este necesar, slăbind constant abilitatea planetei de a furniza aerul proaspăt, apa potabilă și hrana de care depindem. Cu alte cuvinte, creăm o situație de criză.
Această criză poate fi stopată, însă e nevoie de idei geniale și de soluții și mai geniale. Avem nevoie de natură și trebuie să o protejăm.

marți, 5 mai 2015

„De trăit, de văzut, de povestit”


...este un motto sub care se dorește unificarea tuturor evenimentelor culturale din Craiova în scopul participării orașului în cursa pentru obținerea titlului de Capitală Culturală Europeană în 2021. Nu-mi dau seama dacă acest motto sună atât de pompos, însă de trăit, am trăit, de văzut, am văzut cât am putut, mult mai puțin decât mi-am propus, dar despre acest puțin vreau să vă povestesc.
Craiova Capitală Culturală Europeană
Sursă foto: craiovaculturala.ro

miercuri, 1 aprilie 2015

Lasă-te de furat că te bagi în belea sigur...

La închisoare cu politicienii corupți! sursa foto: http://drpinna.com/

...lasă-te de furat, pentru bani vei rămâne singur. Acestea sunte versurile ultimului hit scos de 1-Q Sapro în colaborare cu o serie de artiști, cântăreți și vedete TV din România. DNA-ului i se fac ode pe bună dreptate și deja se aud voci care cer pedeapsa cu moartea pentru fraudarea banilor publici, dacă prejudiciul depășește un anumit cuantum, de exemplu 5.000 sau 10.000 de salarii medii (nu susțin pedeapsa cu moartea, dar aș considera fapta lor ca atentat la siguranța națională și le-aș da ani grei de pușcărie). Drept urmare, noul slogan la modă va fi: „Furatul dăunează grav comunității”.

joi, 26 martie 2015

Se apropie Ora Pământului. Tu cum o sărbătorești?

Sâmbătă, 28 martie, sărbătorim Earth Hour 2015 - Ora Pământului (aka Terra), un eveniment internațional, organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an, care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice. Ora Pământului constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali cât și de către instituții și unități economice.

duminică, 22 martie 2015

Halep - Jankovic live online la Dolcesport

Zice lumea că astă seară de la ora 20:00 Simona Halep o va întâlni pe Jelena Jankovic în finala de tenis de la Indian Wells. Personal, am vrut să urmăresc semi-finala cu Serena Williams (cea care nu s-a mai disputat) și nefiind abonat Telekom, implicit neavând postul Dolce Sport, nu mi-a rămas decât varianta online. Astfel, am intrat pe platforma www.dolce-sport.ro care m-a redirectat către site-ul telekomtv.ro. Cum sunt abonat Telekom mobile, am intrat în contul personal și am încercat să accesez din meniul „Canale” postul Dolce Sport, moment în care mi-a apărut un pop-up care îmi spunea ceva de genul: „Nu sunteți abonat la acest canal”, și atât. În momentul ăsta am renunțat și am încercat alte variante.

sâmbătă, 21 martie 2015

O șansă în plus


IT SIX Web Academy 2015
Image courtesy of Pixomar at FreeDigitalPhotos.net
IT SIX Web AcademyZice lumea că IT SIX GLOBAL SERVICES oferă o șansă în plus studenților / absolvenților talentați din domeniul IT. Astfel, dacă ești pasionat de dezvoltarea site-urilor web și vrei să înveți lucruri noi, IT SIX îți propune un program de training pe o perioadă de aproximativ 45 de zile pe parte de tehnologii web: JavaScript, HTML și CSS. Aceasta este cea de-a doua ediție a acestui program de training, despre cea de anul trecut am scris aici. Ideea de bază este că la sfârșitul programului de training poți obține un job în cadrul companiei. Ca să aplici la acest program de training trebuie să îți trimiți CV-ul la hr@itsix.com cu mențiunea: „doresc să aplic la programul de training Web Academy” și, dacă se poate, poți atașa și link-uri/capturi către portofoliul tău existent.

vineri, 13 martie 2015

Aveți tigăi ?

Arabesque - materiale de construcții
Ieri, împreună cu câțiva colegi din blogosfera caioveană am fost invitați la o vizită în exclusivitate la noul magazin Arabesque. Mă rog, ca locație e tot acolo unde știți voi că e Arabesque, la intersecția Bvd. Decebal cu str. Caracal, însă acum au amenajat un magazin special pentru persoanele fizice, pe sectorul de retail. Zic: „m-am scos, ăștia bagă mâine (n.r astăzi, 12 martie), la deschidere, tigăi”.

vineri, 27 februarie 2015

Primăvară hoinară cu Marius Matache la Craiova

Se  pare că anul ăsta o să fie unul plin de evenimente muzicale pentru mine. Deja am biletele în buzunar la Andre Rieu, am auzit că vine și Robbie Williams în România, dar cea mai tare veste vine pe linie de folk: bloggerul hoinar Marius Matache vine iarăși în concert la Craiova și cum sunt mare fan, nu vreau să ratez acest concert.

marți, 17 februarie 2015

O idee de cadou - flori pe bicicletă

Florăria April - livrare flori pe bicicletă Craiova

Zice lumea că se apropie 1/8 Martie, începe nebunia cu flori, cu mărțișoare, cu cadouri, cu coșulețe, cu te miri ce. Deja azi, la Carrefour, se instalaseră ambulanții cu inimioare și alte nebunii lucrate manual în China de copii sub 10 ani... În fine, ca tot omul poți să te apuci să-ți faci planul ce iei pentru fiecare doamnă/domnișoară pe care o apreciezi. Sper doar să nu faci ca Bulă, care de ziua maică-sii i-a luat ...50 lei din poșetă! :))) Bun, și după  ce ai terminat de cumpărat tot și ești în prag de livrare, îți zic eu ceva: sigur ai uitat să iei cadou/flori/mărțișor pentru cineva. Chef nu mai ai să mergi în oraș, că e un balamuc  de te apucă nervii și nici loc de parcare nu mai găsești. Și atunci, ce e de făcut?
Pentru astfel de situații critice, îți dau eu un pont: Florăria April (din Craiova) are un serviciu de livrat flori pe bicicletă la domiciliu. „Păi și cum procedez?”, ai putea să mă întrebi. Păi intri la ei pe site la secțiunea livrări la domiciliu și îți alegi un buchet preferat (poze găsești pe facebook aici și aici), după care îi suni la nr. de telefon 0762331815 sau le scrii la  floraria.april@gmail.com trimițând adresa de livrare.
Florăria April - livrare flori pe bicicletă Craiova
Provocarea pentru acest articol a fost să spun cui aș vrea să ofer cadou un astfel de buchet, livrat pe bicicletă. Păi am câteva opțiuni bune la îndemâna, începând cu soția, mama, sora, mama-soacră, cumnata și tot restul familionului, dar lor prefer să le ofer personal, mai ales că la Slatina e mai greu de ajuns pe bicicletă sau pe gropile din Bariera Vâlcii. Așa că buchetul de flori pe bicicletă vreau să-l dăruiesc unei anumite doamne doctor (nu dau nume  sau alte detalii, din motive personale), care m-a ajutat în anumite momente delicate (sper să mă ajute și în continuare) și care  m-a tratat cu foarte mult profesionalism și cu foarte multă răbdare, așa cum orice doctor ar trebui să o facă. Vă mulțumesc doamna doctor, oricum!

vineri, 13 februarie 2015

Aproape 6 ani

Au trecut aproape 6 ani de când suntem împreună. Șase ani cu bune și cu rele, cu discuții aprinse, dar și cu momente pasionale. Șase ani în care am vizitat cele mai frumoase locuri  din țara: Maramureșul, cu Biserica de la Bârsana și cu al lui tradițional cimitir de la Săpânța, Bistrița și frumoasa zonă a Mărișelului , Târgu Mureș, Sovata (unde face Nicu armata), Țara Hațegului cu tot cu zimbri și cu castelul Huniazilor, lanțul de mânăstiri Prislop, Lainici, Sâmbăta de Sus, Cozia, Sinaia, litoralul de la Năvodari la Vama Veche, Băile Herculane, Cazanele Dunării, Poiana Neamțului și alte locuri la fel de minunate. Am vizitat și meleaguri străine precum Turcia cu a ei minunată Antalie, Veneția, tărâmul îndrăgostiților, Atena și Rodhos, tărâmurile sfinte de la Ierusalim și Nazaret.
Am trecut împreună prin multe greutăți și am făcut atâte drumuri în capitală încât, dacă am fi avut fată și băiat, pe băiat l-am fi botezat Carrefour  și pe fată Orhideea, sau pe amândoi OMV. Dar pentru asta ne-am luat, la bine și la greu, nu?
Ne putem mândri cu trei finuți frumoși (Răzvan, Sebastian și Rebeca) și cu încă doi nepoței (așa se cheamă când ești moș/moașă, nu?) și mai drăgălași (Darius și Daria). Ne-a bucurat împreună cu familiile la fiecare eveniment fericit, dar am și suferit împreună la pierderea celor dragi.  
Ne-am făcut prieteni noi și am păstrat relațiile cu cei vechi, am încercat să-i ajutăm pe toți cei care s-au aflat la ananghie, cu toate că poate nouă ne ardea mai rău buza. Și nu, nu regret nimic („Je ne regrette rien”, cum ar spune un tatuaj celebru), pentru că asta e calea cea bună și ăsta e lucrul ce trebuie făcut.
Și simt că pe măsură ce trece timpul, relația noastră devine precum vinul, din ce în ce mai bună și dragostea mea pentru tine crește ca șansele Stelei la titlu după ce a fost depunctat CFR-ul cu -24.
Și vreau să-ți mulțumesc că ai  fost alături de mine în toate momentele delicate ale carierei mele și că m-ai ajutat să trec peste toate necazurile și supărările și să îți spun că te iubesc la fel de mult ca a doua zi după ce ne-am cunoscut (în prima zi încă ești confuz, căci nu știi prea bine ce te-a lovit).
Iar acum ești pe cale să-mi oferi cel mai frumos cadou din lume, cu toate că este ziua ta, și eu nu pot decât să te sărut cu drag și să îți spun:
„La mulți ani, Mihaela!”

joi, 12 februarie 2015

Happy scrappy - expoziție de scrapbooking

Zice lumea (aici) că a noastră colegă de blogosferă Vero, alias Anja, organizează o expoziție de scrapbooking, astăzi, începând cu ora 18:00 la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”. Expoziția este dedicată marelui poet național Mihai Eminescu, cu ocazia aniversării a 165 de ani de la nașterea acestuia. La realizarea lucrărilor de scrapbooking au contribuit, elevii clasei a V-a C de la Școala nr.2 „Traian”, coordonați de Vero și de doamna dirigintă Nadia Sutelca, acest fapt reprezentând o premieră națională, de altfel.

luni, 9 februarie 2015

A fost Craiova Blog Meet aniversar #36 (3 ani)

Craiova Blog Meet aniversar
Zice lumea că a fost Craiova Blog Meet aniversar cu numărul 36.  Adică 3 ani x 12 luni, un număr impresionant de întâlniri blogosferice ce doresc de asemenea să-l pot transforma în număr de beri băute :D .  Și apropo de beri băute, am încercat să-mi aduc aminte prima mea ieșire la o bere cu bloggerii craioveni și am găsit-o în arhiva lui Daniel în vara lui 2012, fix după Campionatul național de grătar, Golden Brau. Pe vremea aia, întâlnirile blogosferice se țineau la Gringo și țin minte că erau la fel de distractive, mai ales când venea și Răzvan zis și Neydamn, alias Crețu.

miercuri, 4 februarie 2015

Craiova instagramata

Zice lumea (aka Răzvan-Damian Irimescu) că avem la dispoziție o unealtă online foarte bună pentru a promova imaginile preferate surprinse în Craiova (și nu numai), și anume Instagram-ul. Ce e Instagram-ul? Păi ce să fie, tot o rețea socială, un fel de combinație între Facebook și Twitter, foarte folosită pe device-urile mobile.

luni, 26 ianuarie 2015

În Craiova vine să renască o Pasăre

Zice lumea că trebuie să notați data asta în calendar: 5 martie 2015. Și locația:Cafe Teatru Play. De ce? Păi vine Nicu Covaci cu un concert special intitulat „Vremuri – Remember the 60s”. Acesta este este un concept care include înfățișarea celor doi fondatori Phoenix (Nicu Covaci și Moni Bordeianu) într-o ipostază rar întâlnită în decursul carierelor artistice, atât în ceea ce privește repertoriul cât și din punct de vedere al modalității de prezentare.

Ce-a căutat lumea pe Google în 2014

Ce-a căutat lumea pe Google în 2014
sursă foto: google.com
Cei de la Google au realizat un impresionant set de statistici pe baza căutărilor efectuate prin intermediul celebrului motor de căutare pe internet. Astfel, sportul a triumfat în topul căutărilor anului 2014 datorită Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia, a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Sochi, a celor mai populari campioni din fotbal, tenis și formula 1.

miercuri, 21 ianuarie 2015

Cură de sănătate la Salina Fulvia


Salina Fulvia
Acum câteva săptămâni am programat un mini-blogmeet(aka Snowman) în parcul Romanescu pentru a improviza un om de zăpadă, însă pentru că nu am mai găsit material suficient, am făcut poze cu pinguinul. Și am încercat apoi să facem un om de zăpada din sare (să-i zic direct om din sare?)  la Salina Fulvia.
O să mă întrebați:
 - „Avem o salină în Craiova?”
 - Avem.
 - „Sigur e artificială...

duminică, 18 ianuarie 2015

Bloggeri cu talent (I)

Xaara Novack - Daimon-Eidolon
După cum v-am anunțat într-o postare anterioară, vineri a avut loc o nouă întâlnire blogosferică la vernisajul expoziției Xaarei, cea mai talentată bloggeriță din Oltenia (cel puțin),  atunci când vine vorba de pictură. Acesta a avut loc la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” sub titulatura Daimon-Eidolon. 

vineri, 16 ianuarie 2015

Cele mai bune pagini de companii pe LinkedIn in 2014

Compania LinkedIn a dat publicității un top al celor mai bune pagini de companii pe 2014.  Astfel, în acest top se regăsesc următoarele companii: Dell, Evernote, Hootsuite, L'Oreal, Luxottica Group, Marketo, The Nature Conservancy, Procter&Gamble, Tesla Motors și Wells Fargo.

Cele mai bune pagini de companii pe LinkedIn in 2014

Cam toată lumea cred că știe cu ce se ocupă Dell, iar sfatul primit de la aceștia a fost detectarea și promovarea plătită a celui mai bun conținut/mesaj/status.

Evernote este o companie producătoare de aplicații software ce a folosit intens mecanismul de „pinning” pentru statusurile care anunțau aparția unor noi funcționalități ale produselor acestora.

joi, 15 ianuarie 2015

Live blogging - Spectacol "Mihai Eminescu - Luceafărul din țara Mioriței"

Live Blog Spectacol "Mihai Eminescu - Luceafărul din țara Mioriței"

Live blogging - Spectacol "Mihai Eminescu - Luceafărul din țara Mioriței"

miercuri, 14 ianuarie 2015

Porția de cultură - 14.01.2015

Săptămâna aceasta este una plină de evenimente cultural-blogosferice, ca să zic așa, în sensul că mâine, 15 ianuare, de la ora 19:00, la Filarmonica Oltenia, voi participa împreună cu mai mulți bloggeri craioveni la un spectacol de muzică și poezie închinat marelui poet național Mihai Eminescu cu ocazia Zilei Culturii Naționale și, totodată, împlinirii a 165 de la nașterea acestuia. Spectacolul va fi susținut de către Corala Academică a Filarmonicii Oltenia. Cu toate că trăim în vremuri pragmatice, puțină întoarcere către universul visător eminescian nu strică. Deși, eu îl percep pe Eminescu într-o manieră mai degraba realistă decât visătoare.

duminică, 11 ianuarie 2015

Am câștigat la Loto!

zice lumea - loto 6 din 49
Spuneam într-una dintre postările anterioare că anul ăsta vreau să câștig la loto marele premiu. Uite că dorința mi s-a îndeplinit parțial, ca să zic așa, că la extragerea din această seara mi-au ieșit trei numere și conform site-ului (înșe)loteriei naționale mă pot declara câștigător. Evident, suma nu o să fie mare, cred că în jur de 15-30 lei și o să îl împart cu soția, pentru că primele trei numere de pe varianta câștigătoare au fost alese de ea și celelalte 3 de mine. Cam ăsta e principiul pe care jucăm de obicei, o variantă simpla ea, una comună (fiecare 3 numere) și una simplă eu. Ea are de obicei mai mult noroc decât mine, la mine norocul se lasă așteptat mai mult.

Întrebare de baraj

Întrebare de baraj sau de 1000 de puncte: puteți să-mi recomandați un mouse silențios? Un mouse la care să nu se audă click-ul, poate chiar un mouse cu touch, decât sa trebuiască să pun degetul pe buton, dar să nu-l mai apăs. Nu de alta, dar pe viitor preconizez că e posibil să lucrez într-o încăpere unde alte persoane se vor odihni și nu vreau să le perturb somnul. Premiez cu o bere cea mai bună soluție. Evident trebuie să fie wireless și dacă nu ar depăși 200 lei ca preț, aș fi foarte fericit. Nu trebuie să fie  pentru gaming, doar pentru navigare obișnuită pe internet. Ce ziceți, găsiți o soluție acceptabilă? Și nu, nu mă puneți să caut pe google că deja am căutat, dar sper să găsesc pe cineva care poate chiar a probat mouseul / soluția respectiva. Așadar, e cineva?

sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Despre cariere în IT și proiectele blogosferei craiovene

Joi, 8 ianuarie, am avut plăcerea și onoarea de a fi invitat alături de Damian Irimiescu la emisiunea Vocile Olteniei, moderată de către domnul Mihai Firică (Digi24 Craiova). Emisiunea a avut două subiecte principale de discuție:

  • carierele în IT, o șansă pentru tineri
  • proiectele blogosferei craiovene pentru anul 2015

miercuri, 7 ianuarie 2015

Decizii după Revelion

În primul rând, dragilor, vă urez un călduros „La Mulți Ani”, chiar de gerul Bobotezei, acesta fiind primul meu articol pe 2015.
Am tot văzut pe la americani și pe la alții chestia asta cu „New Year's resolution”. N-am putut să o traduc ca „rezoluție de Anul Nou”, pentru că DEX-ul înțelge prin rezoluție o decizie colectivă, ceea ce nu se cam potrivește pentru deciziile(sau mai degrabă promisiunile) pe care vreau să le iau pentru mine, eu singur, în nume propriu și personal (sic!). Așadar, ca să îmi aliniez și eu planetele cu acest trend, am decis (mi-am promis) următoarele: