miercuri, 21 septembrie 2016

Lista rusinii, parlamentarii care l-au salvat pe Gabriel Oprea

Ei sunt cei identificați că au votat împotriva urmăririi penale a lui Gabriel Oprea. Ei sunt jegurile umane care au decis că un român nu are voie să fie cercetat de justiție pentru că e senator:

Senatorii identificați fotografic de Mediafax atunci când au introdus bila neagră în urna albă și invers sunt: Ionel Agrigoroaie (PSD), Alexandru Cordoş (PSD), Octavian Bumbu (PSD), Cristian Dumitrescu (PSD), Daniel Savu (PRU), Petru Frătean (PSD), Gabriela Creţu (PSD), Georgică Severin (PSD), Ioan Chelaru (PSD), Marius Bota (PSD), Nicolae Moga (PSD), Petru Filip (PSD), Şerban Nicolae (PSD), Florea Voinea (PSD), Călin Popescu Tăriceanu (ALDE), Daniel Barbu (ALDE), Mihai Niţă (ALDE), Eugen Durbacă (ALDE), Iulian Cristache (Independent, ex-PPDD, ex-UNPR), Gabriel Oprea (Independent, ex-UNPR), Ilie Năstase (Independent, ex-UNPR, ex-PC), Constantin Popa (Independent, PPDD, ex-UNPR), Gheorghe Saghian (Independent, ex-PSD), Valer Marian (Independent, ex-PSD).

Via Mediafax

Nu avem prea multe variante sa scapam de ei, prima este sa avem grija pe cine punem stampila de vot in decembrie, a doua (poate) prin presiune publica.

Craioveni, sunteti asteptati la miting, maine de la 18:00 in Piata Mihai Viteazul:

https://www.facebook.com/events/100336870431292/

"Ca argument pentru un protest îndreptat împotriva Parlamentului, instituție care s-a pus scut în fața lui Oprea, scăpându-l poate de cea mai gravă infracțiune comisă de un Parlamentar - UCIDERE din culpă -, voi lăsa mesajul MAMEI băiatului mort într-o misiune sinucigașă ( cazul Gigină )... misiune comandată de către Oprea. Fiecare decide dacă vrea să fie prezent.

Dar, dacă sunteți cetățeni, hai să le arătăm asta! Și-au arogat dreptul până și dreptul de moarte asupra subalternilor; dreptul de a se judeca singuri și a-și da verdicte singuri. Trebuie opriți!

„Nu am vrut pina acum sa vorbesc despre trairile noastre;acum vreau ca toti cei care ne-ati "condamnat" sa intelegeti de ce nu am facut-o.Sint lucruri greu de spus si greu de imaginat ptr voi care sinteti parinti.In seara zilei de 20 oct2015 in urma telefonului primit la ora 19,02
am alergat catre spitalul universitar.Cel care ne-a anuntat de accident repeta "nu pot sa cred ca s a intimplat asta"nu pot sa cred....Sotul meu si-a imbracat un trening peste pijama si a plecat cartre spital....eu m-am blocat nu reuseam aa ma imbrac....eram ...paralizata....I-am spus sa alerge sotului meu ..."am sa ajung cu un taxi nu ma astepta ....du-te linga baiat".Am iesit in strada cautind un taxi .....greu de gasit ...afara ploua torential.Am pornit cartre zona Unirii spunind rugaciuni ptr viata copilului meu.Nu imi pasa ca oamenii se opreau si ma priveau ca pe un om debusolat nu-mi pasa....decit de el , de copilul meu,imploram Divinitatea ca el sa fie bine.In momentul in care an intrat in spitalul Universitar am avut impresia ca toata lumea ma cunoaste.Cel de la intrare -a intrebat"Sinteti mama politistului accidentat?Mi-a arat usa unde copilul meu era resuscitat.Am intrat si acolo am gasit un copil ,copilul meu coplet desfigurat,cu gitul retezat ; cu chipul plin de singe,pardoseala era plina de singe;m-am prabusit la pucioarele lui,sarutindu-le si strigindu-l.Inca avea sosetele ude un picioare.M-am trezit ridicata brusc si zguduita de umerii...medicul de garda plingea si incerca sa ma faca sa inteleg ca nu se mai poate face nimic.M-am prabusit din nou la picioarele copilului meu ,implorind si privind oamenii care desi stiau ca nu se mai poate face nimic ptr el nu vroiau sa renunte.Nu am sa uit niciodata cum acei oameni incercau imposibilul,nu am sa uit lacrimile care li se inodau sub barba...
Astazi privesc,privim neputinciosi la nedreptatea facuta sufletului copilului nostru.” ( mama polițistului Gigină, https://www.facebook.com/profile.php?id=100007421237980&fref=ts ) "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu