duminică, 11 ianuarie 2015

Am câștigat la Loto!

zice lumea - loto 6 din 49
Spuneam într-una dintre postările anterioare că anul ăsta vreau să câștig la loto marele premiu. Uite că dorința mi s-a îndeplinit parțial, ca să zic așa, că la extragerea din această seara mi-au ieșit trei numere și conform site-ului (înșe)loteriei naționale mă pot declara câștigător. Evident, suma nu o să fie mare, cred că în jur de 15-30 lei și o să îl împart cu soția, pentru că primele trei numere de pe varianta câștigătoare au fost alese de ea și celelalte 3 de mine. Cam ăsta e principiul pe care jucăm de obicei, o variantă simpla ea, una comună (fiecare 3 numere) și una simplă eu. Ea are de obicei mai mult noroc decât mine, la mine norocul se lasă așteptat mai mult.




zice lumea - loz in plicȘi dacă tot am fost la agenție, am luat și două lozuri, unul pentru mine și unul pentru soție, însă nu am fost așa de norocos ca Răzvan, care a tras 2 lozuri câștigătoare la rând, din păcate câștigul fiind cel mai mic, echivalent al contravalorii lozului. Totuși, nu am fost mai prejos, căci lozul care mi-a rămas mie după ce soția l-a ales pe-al ei, este câștigător și face cât cele două lozuri câștigate de Răzvan - 5 lei adică. Și colac peste pupăză, am mai câștigat și la pariuri (joc cam de 2-3 ori pe an, mai des dacă e vreun campionat mondial sau european ceva). În concluzie, pare a fi un an promițător financiar, asta înseamnă că trebuie să muncesc mult mai mult ca să am bani de jucat la diverse jocuri de noroc. Sfatul meu pentru voi este unul singur, pariați (jucați la loto) responsabil, după buget. Dacă vreți bani mai mulți, luați-vă un job sau căutați unul mai bun. În rest, vă doresc multă baftă.
zice lumea - pariuri

UPDATE: Culmea ghinionului, se pare că am câștigat de două ori la loto, am mai avut o variantă simplă cu 3 numere câștigătoare pusă cu Răzvan și cu încă un prieten, Cristi - fiecare am ales cîte două numere, deci mini-câștigul o să se împartă la trei.

4 comentarii:

  1. Bravo! Ati inceput anul cu noroc asa ca tot incearca la loto! Pana la urma iese castigul ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am castigat si eu odata cu 4 numere, vreo 450 de lei, dar de atunci m-am lasat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, sper sa avem noroc in tot ce intreprindem ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari. Eu nu am avut parte de astfel de castiguri niciodata, dar ma bucr cand vad ca sunt alti oameni care au mai mult noroc decat mine si se bucura de astfel de premii. Un an frumos!

    RăspundețiȘtergere