joi, 18 iunie 2015

Băi deputatule, dar ești chiar nesimțit

Cum să spui că „nu putem să punem egalitate între un demnitar, înalt funcţionar public, care are o răspundere extraordinară şi un cetăţean normal, fie el muncitor, inginer, medic, şamd ”, păi numai tu crezi că ai o răspundere „extraordinară”? Păi cine mă-ta te crezi? Buricul pământului? Tu nu depinzi de nimeni din jurul tău?
Te-a căcat mă-ta deputat și nu mai ai treabă cu nimeni, restul sunt pulimea, te doare la bască de ei. Păi bă, cocalare, nu uita că tu depinzi în primul rând de cei care te-au votat și pe care trebuie să-i reprezinți: doctori, ingineri, muncitori, profesori, etc. Tot ăștia îți plătesc și salariul și pensia, căci tu nu produci nimic, nu aduci nimic plus valoare, trăiești din banii lor, din taxele și impozitele plătite de ei. Doi la mână, îți urez să ajungi pe mâna unuia ca Ciomu, care să ți-o taie în șase, nu în trei, să vedem atunci cum e cu răspunderea „extraordinară”, să-ți ia foc casa din cauza unui inginer care n-a avut suficientă „răspundere” astfel încât să-ți proiecteze bine instalația electrică, să rămăi fără frâne din cauza unui mecanic tot fără suficientă „răspundere”, să nu-ți învețe copiii tabla înmulțirii tot din cauza unui profesor fără răspundere, dar ce zic eu de copii, exemplare ca tine n-ar trebui lăsate să se reproducă, ar fi păcat de copii, nu de alta.

Păi voi vreți pensii și salarii ca afară, dar autostrăzi, servicii medicale și educație ca afară avem? Nu. Pentru că voi sunteți semi-docți, nu știți să dați o lege ca lumea, le faceți astfel încât să puteți fura voi cât mai mult, ca să puteți dosi Picasso-uri prin pereți. Băi Marius Manolache, sunteți niște pușlamale care ne faceți de râs, luați cuvântul în plen doar o dată pe an, când vă bate DNA-ul la ușă, sunteți scursura societății și în curând, sper să fiți epurați de către românii de bine din aceste funcții de „înalți demnitari” pe care le dețineți.
Am zis că nu mai vreau să fac politică, dar ăștia chiar ne iau drept o țară de proști și își bat joc de noi pe față. Sper să-l iei de mână pe nașul Ponta și să mergeți acolo unde a numărat Adrian Năstase ouă. Nu, nu la Cornu, dincolo.

UPDATE: L-am găsit pe profesorul care are un simț extraordinar al răspunderii și nu lasă toate lichelele odrasle de senatori sau deputați să ajungă să dea BAC-ul. E neamț și predă la Timișoara.

4 comentarii:

  1. Sunt in toate de acord cu materialul din articolul de mai sus, care le sunt meritele acestor deputati ptr acele pensii speciale,: A!, ca stau in fotolii la sedintele parlamentare,beneficiind de conditionere de aer racoros si dulce li-i somnul de dupa ameaza? s.a.m.d. Oare mai apucam, sa avem si noi la conducere oameni destoinici poporului roman....

    RăspundețiȘtergere
  2. Durerea si revolta noastra nu are limita. Articolul de mai sus reflecta adevarul adevarat. Ma framanta o problema, daca mai apucam si noi sa vedem, si sa beneficiem de legi aprobate de parlamentari destepti, onesti fara coruptie in favoarea si beneficiul poporului roman.? Lor le-au lipsit pensiile speciale, iata ce-au reusit sa-si rezolve lor personal, dar s-au gandit de unde sa vina aceste pensii, daca personalul care contribuie se micsoreaza an cu an. de unde domnilor, de unde...

    RăspundețiȘtergere
  3. Adică ce, tu vrei ca un medic care învață, sau mă rog, un inginer sau oricine altcineva care are mai multă școală decât ăștia care abia au și bacul luat, să aibă salariu mai mare. Sau ăștia să aibă salariu mai mic? Da tu știi ce complicat e să-ți vezi de propriile interese? E mai complicat decât să-ți pese și de interesele altora. E complicat să furi și să nu vadă nimeni. Trebuie să fii plătit pe măsură pentru munca asiduă pe care o depui :)) =)))

    RăspundețiȘtergere