miercuri, 24 iunie 2015

Lidl aduce cinematograful în aer liber în Craiova

Zice lumea că urmează câteva zile pline de evenimente în Craiova. Astăzi se sărbătorește Ziua Universală a Iei Tradiționale în Centrul vechi, iar vineri și sâmbătă o dăm pe americănisme cu Lidl. Astfel, vineri și sâmbătă (26 și 27 iunie), parcarea magazinului Lidl din Craiova de pe strada Maramureș nr. 4 se va transforma pentru două seri în cinematograf în aer liber, pentru a sărbători Săptămâna Americană.

Pentru a rezerva un loc la cinematograful Lidl, clienții vor trebui să cumpere cel puțin un produs din oferta Săptămânii Americane, care se desfășoară în toate magazinele Lidl în perioada 22-28 iunie, să păstreze bonul și să se înregistreze pe site-ul www.lidl.ro/craiova. Tot pe site, aceștia vor găsi și regulamentul campaniei. Toți cei care au reușit cu succes să facă o rezervare la film vor primi ulterior un e-mail de confirmare din partea Lidl România.


Accesul la cinematograf se va face doar pe baza bonului de cumpărături folosit pentru rezervarea online a locului care reprezintă, de fapt, biletul de intrare la film.
Vineri, va rula filmul „Captain America”, iar sâmbătă, „Teenage Mutant Ninja Turtles”. Spectatorii vor primi gratuit din partea Lidl România popcorn, suc și apă pentru a se bucura de o seară relaxantă de film în stil american.
Numărul de scaune din cadrul cinematografului în aer liber este limitat, iar rezervarea unui loc este obligatorie. Confirmarea prin e-mail a rezervării transmisă de către Lidl România va fi, de asemenea, o condiție pentru accesul la eveniment.
Personal, apreciez această această inițiativă venită din partea Lidl România, poate n-ar strica să avem și noi un „drive-in theater” ca în State.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu