miercuri, 26 martie 2014

...că în Craiova se "biciclește"

actiune biciclete Craiova
Zice lumea că sâmbătă, 29 martie, de la ora 15:00 se dă marșul la o plimbare cu bicicletele prin oraș pe un traseu de 18 km. Sunt invitați toți pasionații de ciclism iar scopul acestei acțiuni este de a atrage atenția participanților la  trafic asupra securitații bicicliștilor și de a promova utilizarea bicicletelor ca mijloc de deplasare cu efect asupra reducerii poluării urbane.
Acțiunea este susținută de catre JCI Craiova , Asociatia Studentilor din Facultatea de Fizica din Craiova si Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei - Comitet local Craiova in colaborare cu Primăria Craiova. Evenimentul face parte din seria de actiuni dedicate campaniei Earth Hour Craiova 2014.
Acţiunea constă într-o plimbare paşnică pe biciclete, cu plecare din fața Primăriei Craiova, de la statuia Domnitorului Al. I. Cuza, având următorul traseu: Primărie, str. A.I. Cuza, , str. Popa Sapca, Colegiul Carol, str. Mihai Viteazu, str. Bibescu, str. Brestei, până la Tribunal, str. Iancu Jianu, bld Nicolae Titulescu pana la Casa Tinerentului, str. Maria Tanase, str. Brestei, str Raului, bld Stirbei Voda pana la Parcul Tineretului, retur bld. Stirbei Voda, Ciuperca, bld. 1 Mai pana la Parcul Nicolae Romanescu, str. Calea Unirii, str. Al. Macedonski, str Aries, str. Calea Bucuresti, str. Calea Unirii, str. A.I.Cuza, Primarie.
Pentru a participa la eveniment, puteți confirma, de asemenea, aici.

2 comentarii: