miercuri, 4 februarie 2015

Craiova instagramata

Zice lumea (aka Răzvan-Damian Irimescu) că avem la dispoziție o unealtă online foarte bună pentru a promova imaginile preferate surprinse în Craiova (și nu numai), și anume Instagram-ul. Ce e Instagram-ul? Păi ce să fie, tot o rețea socială, un fel de combinație între Facebook și Twitter, foarte folosită pe device-urile mobile.

Cum funcționează? Păi simplu, faci o poză, îi poți aplica un filtru ca să arate mai „fancy”, îi mai adaugi niște hash-tag-uri ca să o poți încadra în anumite categorii și ca să poată fi găsită mai ușor, după care o faci publică și aștepți să primești inimoare (un fel de like-uri). Așa că am aderat și eu la acest trend și public câteva dintre pozele pe care le-am făcut la periferia Craiovei, când încă mai era ceva zăpadă. Sunt poze ce-mi aduc aminte de copilărie și de satul unde am crescut la bunici, un loc unde întodeauna mă întorc cu cea mai mare plăcere.

A photo posted by @sergiu079 on


A photo posted by @sergiu079 on


A photo posted by @sergiu079 on


A photo posted by @sergiu079 on


A photo posted by @sergiu079 on
Evident, poți alege să urmărești pozele puse de anumite persoane, de prietenii de pe celelalte rețele sociale și poți fi la rândul tău „urmărit” . Profilul meu și pozele făcute de mine le puteți vedea aici și dacă vă plac, îmi puteți lăsa niște „inimioare”.

6 comentarii:

  1. Sper sa ma pot alătura si eu proiectul dupa schimbarea minunii mele de telefon :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pozele acestea și mie îmi aduc aminte de copilărie, de vremea când făceam boburi din săniuțe și veneam în casă doar pe la ora 10 :))) Alte vremuri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu Instagramul sunt in curs de imprietenire, dar cu ocazia asta comentai si eu pe Instagram, la prima poza aeriana de la Gara. Spor Instagramator!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac toate pozele! M-am si abonat la tine pe instagram. Costi are concurenta mare din cate vad. :)) O sa pun si eu, maine sper sa am timp.

    RăspundețiȘtergere