marți, 7 iulie 2015

A fost Craiova Blog Meet de Iulie

Craiova Blog Meet #41
Zice lumea (aici) că ieri s-a mai consumat un episod ( #41)  din serialul întâlnirilor blogosferice. Deși se zice că berea după vin e un chin (iar vinul după bere e plăcere), am trecut totuși înainte de blog meet pe la Târgul de bere din Auchan ca să mai experimentez câteva sortimente de bere pe care nu am avut ocazia să le încerc până acum.

Craiova Blog Meet #41
Până acum m-am delectat cu Nenea Iancu (bere nemțească cu denumire românească), London Pride - mai neacidulată și mai arămie, Bavaria - nu m-a impresionat și cehoiaca Budweiser - bunicică.
La blog meet am continuat iar cu bere și cu celelalte ingrediente nelipsite: pizza, poza de grup, bowling și bună dispoziție.

Craiova Blog Meet #41
Mă bucur că la blog meet apar tot timpul persoane noi care sunt dornice să fie active în social media, iar la această ediție am avut plăcerea să-l cunosc pe Dan Pătru, proaspăt blogger și aproape la fel de proaspăt tătic.
Tot astăzi, am aflat că Iris, fata colegei noastre de blogosferă Sanda, este foarte pasionată de informatică și este o elevă cu rezultate foarte bune la învățătură. Îi urez când se va face mare să aibă parte de o foarte frumoasă carieră în IT, deși am înțeles că-i place mai mult arhitectura.

Craiova Blog Meet #41
La bowling am continuat în aceeași formă constant de slabă de la blog meet-ul trecut, însă cu toate acestea, am reușit să câștig unul dintre jocurile de pe final, deși Damian a fost într-o mare formă și a dat strike după strike.

Craiova Blog Meet #41
Următorul blog meet va avea loc tot la Q Club, la sfârșitul lunii august, pe 30 și până atunci le urez tuturor colegilor din blogosferă care își susțin lucrarea de licență/dizertație - mult succes!
Mai multe poze de la aceeastă întâlnire găsiți aici și aici.

3 comentarii:

  1. Deci blogmeet-urile voastre chiar sunt faine. Abia aștept să vin și eu la unul. Poate o să fiu prezentă chiar la ăsta de la sfârșitul lunii, că scap de admitere și de toate cele :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La sfarsitul lunii august este urmatorul blog meet :) te asteptam cu mare placere

      Ștergere
  2. Blogmeet 41 a fost o gură de aer proaspăt pentru mine, și o experiență memorabilă. Aștept cu nerăbdare celelalte blogmeet-uri. Felicitări pentru inițiativă, consecvență și atmosfera excelentă!

    RăspundețiȘtergere