luni, 12 mai 2014

Razboiul modern se duce pe...Twitter?

Bombe rusești pe linia de producție
Poză postată de Rogozin pe Twitter
Rușii ne-au dovedit azi că le au mai bine cu „rachetele” decât noi. La cele de tenis mă refer. După cum deja ați aflat, Simona Halep a pierdut la Madrid în fața Mariei Șarapova. Însă nu asta e problema, Simona este într-un trend ascendent și sunt sigur că va câștiga următoarea întâlnire cu rusoaica.
Ce mă frapează însă este faptul că rușii ne amenință cu alte rachete, de data asta reale și nu oriunde, ci pe Twitter. Oare cum este posibil ca acest maimuțoi numit Dmitry Rogozin să mai aibă cont pe Twitter și pe Facebook, două companii americane,  deci dintr-o țară membră NATO. De ce este oare lăsat acest maimuțoi să facă propagandă de război? Mai sunt oare aceste rețele unele de „socializare”? Și mă mai miram de ce au interzis turcii Twitter-ul la ei în țară.  Uite d-aia, ca să nu-și mai bage nimeni coada.
Și până la urmă, poți zice că omul are și el prietenii și admiratorii lui și vrea să se dea puțin mare. Atunci, de ce vine ProTV-ul și-i face publice postările?  Ca să bage frica în populație?
De ce nu le taie americanii rușilor „feisbuc”-ul, ”tuităr”-ul, serviciile de email de la Yahoo și Google, etc. Chiar credeți că americanii nu sunt la curent cu ce pun rușii la cale?  Și nici măcar nu cred că stă rusnacul să posteze el, pentru că are două conturi, unul pe care postează în engleză(@DRogozin), iar pe celălalt în rusă(@Rogozin), plus cel de FB. Fac pariu că e prezent și pe Instagram, Tumblr, HI5, LinkedIn și Flickr. În concluzie are în spate și o echipă de PR.
Băi americanilor, voi ce păziți acolo?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu