duminică, 22 martie 2015

Halep - Jankovic live online la Dolcesport

Zice lumea că astă seară de la ora 20:00 Simona Halep o va întâlni pe Jelena Jankovic în finala de tenis de la Indian Wells. Personal, am vrut să urmăresc semi-finala cu Serena Williams (cea care nu s-a mai disputat) și nefiind abonat Telekom, implicit neavând postul Dolce Sport, nu mi-a rămas decât varianta online. Astfel, am intrat pe platforma www.dolce-sport.ro care m-a redirectat către site-ul telekomtv.ro. Cum sunt abonat Telekom mobile, am intrat în contul personal și am încercat să accesez din meniul „Canale” postul Dolce Sport, moment în care mi-a apărut un pop-up care îmi spunea ceva de genul: „Nu sunteți abonat la acest canal”, și atât. În momentul ăsta am renunțat și am încercat alte variante.

sursa foto: gandul.info
Am găsit câteva alte site-uri care folosesesc plugin-uri Flash sau Sopcast, care redau la o calitate acceptabila transmisiunile TV. Singura problemă cu ele este aceea că afișează foarte multe reclame dubioase pe deasupra streaming-ului, reclame care sunt destul de greu de închis fără să îți deschidă și alte site-uri. Deci, aveți mare grijă.
Iată mai jos câteva site-uri, în caz că nu aveți Dolce Sport în grila de programe:

1) http://mywebtv.info/dolce-sport-1 - încercați să schimbați sursa(dreapta jos) dacă nu merge din prima sau să instalați Sopcast

2) http://www.hd-sport-live-online.com/

3) http://www.sports-tv.ro/ - cu variante Flash și Sopcast

4) http://www.tv-sport-hd.com/DolceSport1.html

2 comentarii: