vineri, 13 martie 2015

Aveți tigăi ?

Arabesque - materiale de construcții
Ieri, împreună cu câțiva colegi din blogosfera caioveană am fost invitați la o vizită în exclusivitate la noul magazin Arabesque. Mă rog, ca locație e tot acolo unde știți voi că e Arabesque, la intersecția Bvd. Decebal cu str. Caracal, însă acum au amenajat un magazin special pentru persoanele fizice, pe sectorul de retail. Zic: „m-am scos, ăștia bagă mâine (n.r astăzi, 12 martie), la deschidere, tigăi”.

Ajung în parcare și, pe lângă ceilalți bloggeri prezenți, ne întâlnim și cu domnișoara Anca Duma, cea care se ocupă de promovarea evenimentului și cea care, de altfel, ne-a făcut invitația de a vizita magazinul înainte de deschidere.
Așadar, când ajung acolo o întreb:
- Dar tigăi, au tigăi?
- Din păcate nu cred că au tigăi, doar ceva cărămizi, gresie, faianță, țevi, ciment, adezivi, fier beton și ce îți mai trebuie ție ca să îți faci o casă.
Zic „bine”, dar în sinea mea eram sigur că mă trombonește, cum să deschizi magazin și să n-ai tigăi?
În fine, intrăm înăuntru unde suntem întâmpinați de doamna Marinela Bujor – Director Marketing Arabesque. Și o întreb direct:
- Doamnă, aveți tigăi?
- Nu, n-avem tigăi?
- Păi și ce aveți? 
- Avem o surubelniță multifuncțională pentru toți cei care fac cumpărături în valoare mai mare de 50 lei. Și transport gratuit.
- La orice?
- La orice și oricând.
- Și la tigăi? 
- Și la tigăi, îmi răspunde doamna zâmbind. Dar nu avem tigăi.
Între timp apare și doamna Angela Rapotan – reprezentant acționariat Arabesque împreună cu domnul Cristian Matei – Director Operational Retail.
Aceasta ne dă mai multe explicații legate de noul magazin și publicul țintă vizat. În fine, după ce îmi mai răspunde la câteva întrebări legate de concurență și carduri de fidelitate ( vezi video de mai jos),


 o întreb:
- Doamnă, dar tigăi aveți ?
- Îmi pare rău, nu avem tigăi.
- Dar ce aveți?
- Păi avem materiale pentru structură, sisteme de gips carton, ceva finisaje, parchet, lambriuri, OSB, instalații sanitare și termice, pal melaminat, blaturi, acoperișuri și hidroizolații. Și magazin online.
- Și magazin online? Păi și plata cum se face? Online cu cardul sau ramburs.
- Și cu cardul și ramburs.
- Și tigăi se pot cumpăra online?
- Nu, că nu avem. Însă avem o echipă de specialiști care te pot consilia în domeniul construcțiilor, la fasonare și debitare oțel-beton, colorare vopsele într-o gamă deosebit de variată de  nuanțe, debitare și  căntuire pal, închiriere scule. Oferim, de asemenea, transport specializat gratuit cu  macara în cazul blocurilor  de zidărie. În fiecare zi livrăm  peste 10.000 tone de materiale pe  toate șantierele din Romania, iar  experiența de 20 de ani ne permite să punem la dispoziția clienților  noștri prețuri excelente și stocuri pe măsură.
Arabesque - vopseluri

Acestea fiind zise, am început să facem turul magazinului unde am descoperit niște prețuri indecent de mici la mobila de bucătarie (căci asta mă interesa pe mine), dar și la alte produse.



Și m-am tot plimbat pe acolo, însă tigăi nu am găsit, însă dacă o să vreau să-mi fac casă, știu unde să mă duc - la Arabesque !
Arabesque - cand construiesc

14 comentarii:

  1. Mai, tigaile se dau doar la deschidere si tu ai fost cu o zi inainte :) Teapa :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca aveau, le gaseam dupa miros...am nasul format pe tigai

      Ștergere
  2. Pana o sa te hotarasti tu sa-ti faci casa, magazinul isi va schimba profilul si va vinde numai tigai

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana o sa te hotarasti tu sa-ti faci casa, magazinul isi va schimba profilul si va vinde numai tigai

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi te imaginez si imi reamintesc ce plin de speranta intrebai de tigai si cand colo nimic. Dar poti lua o bucatarie si tigaile dupa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cam asa mi-am facut planul...dar ce mai e o bucatarie in ziua de azi, daca nu ai macar o tigaie in ea?

      Ștergere
  5. Tigaia simbol national atunci cand un magazin isi deschide portile :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Super-documentat articol, dar nici nu ma asteptam la altceva ;).
    Se pare ca si Arabesque e super-bine aprovizionat pentru public.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat ca n-au tigai...dar cine stie, poate la urmatorul magazin baga si cateva tigai acolo

      Ștergere
  7. Este tipica situatia pentru deschiderea unu nou magazin la noi in tara. Aproape de fiecare data apare o situatie ca cea prezentata de tine. Oricum felicitari celor ce au deschis magazinul si la cat mai multe vanzari! Bafta si tie cu blogul!

    RăspundețiȘtergere