marți, 17 februarie 2015

O idee de cadou - flori pe bicicletă

Florăria April - livrare flori pe bicicletă Craiova

Zice lumea că se apropie 1/8 Martie, începe nebunia cu flori, cu mărțișoare, cu cadouri, cu coșulețe, cu te miri ce. Deja azi, la Carrefour, se instalaseră ambulanții cu inimioare și alte nebunii lucrate manual în China de copii sub 10 ani... În fine, ca tot omul poți să te apuci să-ți faci planul ce iei pentru fiecare doamnă/domnișoară pe care o apreciezi. Sper doar să nu faci ca Bulă, care de ziua maică-sii i-a luat ...50 lei din poșetă! :))) Bun, și după  ce ai terminat de cumpărat tot și ești în prag de livrare, îți zic eu ceva: sigur ai uitat să iei cadou/flori/mărțișor pentru cineva. Chef nu mai ai să mergi în oraș, că e un balamuc  de te apucă nervii și nici loc de parcare nu mai găsești. Și atunci, ce e de făcut?
Pentru astfel de situații critice, îți dau eu un pont: Florăria April (din Craiova) are un serviciu de livrat flori pe bicicletă la domiciliu. „Păi și cum procedez?”, ai putea să mă întrebi. Păi intri la ei pe site la secțiunea livrări la domiciliu și îți alegi un buchet preferat (poze găsești pe facebook aici și aici), după care îi suni la nr. de telefon 0762331815 sau le scrii la  floraria.april@gmail.com trimițând adresa de livrare.
Florăria April - livrare flori pe bicicletă Craiova
Provocarea pentru acest articol a fost să spun cui aș vrea să ofer cadou un astfel de buchet, livrat pe bicicletă. Păi am câteva opțiuni bune la îndemâna, începând cu soția, mama, sora, mama-soacră, cumnata și tot restul familionului, dar lor prefer să le ofer personal, mai ales că la Slatina e mai greu de ajuns pe bicicletă sau pe gropile din Bariera Vâlcii. Așa că buchetul de flori pe bicicletă vreau să-l dăruiesc unei anumite doamne doctor (nu dau nume  sau alte detalii, din motive personale), care m-a ajutat în anumite momente delicate (sper să mă ajute și în continuare) și care  m-a tratat cu foarte mult profesionalism și cu foarte multă răbdare, așa cum orice doctor ar trebui să o facă. Vă mulțumesc doamna doctor, oricum!

3 comentarii:

  1. Spor(t) si sanatate, ca sa mearga cu florile ca pe roate :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buchetele sunt superbe si, pe deasupra, mai sunt livrate si cu bicicleta. Cui sa nu ii placa un astfel de cadou? Foarte "french" si "oh la la" ;)!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarata livrare de romantism pe doua roti.

    RăspundețiȘtergere