luni, 27 octombrie 2014

A fost Craiova Blog Meet de Octombrie

Craiova Blog Meet
Zice lumea (deocamdată aici și aici) că a fost Craiova Blog meet de octombrie. S-a nimerit să pice exact de Sf. Dumitru și să avem chiar și un blogger printre noi care poartă numele acestui sfânt, drept urmare am fost cinstiți (cei care am rămas până la capăt de linie) cu o  delicioasă porție de eclere.


Craiova Blog MeetCa de obicei, am avut parte și de noi-veniți, Andreea și Mihnea, dar și de ceva prezență internațională - Magnus și Klaes din Suedia.
După o rundă de discuții, pizza, bere, clătite și alte delicatețe, am trecut la mult așteptatul campionat de bowling, unde am reușit performanța de a termina pe locul doi în finală și pe locul 3 per total, deși cred ca asta nu are prea mare relevanță. De data aceasta (ca și de multe alte dăți, de altfel) l-am lăsat pe Daniel să câștige, deoarece el a fost sărbătoritul zilei și din păcate, nu am avut ce alt cadou mai frumos să-i oferim, decât victoria :) Menționez, de asemenea,  că fetele au evoluat foarte mult,
Craiova Blog MeetMădălina și Kinga, în special,  făcând față cu brio provocărilor acestui sport.







Condica, la acest blog meet, a fost semnată de următorii:
Mai multe poze de la acest eveniment  puteți vedea aici. Următoarea întâlnire se va ține tot la gazdele noastre de la Q Club, pe 23 noiembrie.

Un comentariu: