duminică, 12 octombrie 2014

Surprize plăcute

Atelierul de detailing
Zilele trecute am trecut pe la unul dintre prietenii mei care se ocupă de detailing
auto, Cosmin, ca să îi arăt niște zgârieturi fine pe care le am la mașină și să-l întreb dacă poate să le îndepărteze. Surpriza a fost că mi-a făcut cadou o ședință de ozonificare pentru mașină. Inițial nu am știut ce înseamnă acest procedeu de ozonificare, dar după o documentare pe net am aflat că ozonul (O3) are un atom liber care  atrage alte molecule din aer, dacă sunt prezente - mirosuri neplăcute, gaze toxice, bacterii, spori,etc., făcându-le inactive prin oxidare și le blochează, descompune și neutralizează.

Atelierul de detailingDe asemenea, după o perioadă mai îndelungată de nefolosire a instalației de aer condiționat, pot apărea mirosuri neplăcute sau chiar usturimi ale ochilor și nasului. Cauza: bacteriile și micro-organismele, pentru care umezeala și întunericul din instalația de AC sunt un mediu ideal de dezvoltare.
Ozonul poate fi folosit pentru distrugerea și eliminarea acestora, dezinfectarea și dezodorizarea sistemului de aer conditionat făcându-se prin pornirea AC-ului, în timp ce generatorul de ozon funcționează în mașina, setând funcționarea instalației de climatizare în anumiți parametrii, acționând rapid și sigur, pentru o perioada de timp relativ scurtă, între 20 și 40 minute.
Pot să spun că după câteva zile am scăpat de oarece mirosuri neplăcute care apăreau la pornirea instalației de AC și de aceea vă recomand să apelați la servicii de detailing auto, pentru protejarea sănătății dumneavoastră.
Atelierul de detailingPe Cosmin îl puteți găsi în Craiova pe str. Crișului nr. 11 sau pe facebook la Atelierul de Detailing.
Ce mai pot să vă spun este că atelierul lui Cosmin este autorizat R.A.R pentru aplicare de folie auto și mai oferă, de asemenea, servicii de curățare tapițerie, polish faruri și polish auto.
Mulțumesc Cosmin!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu