luni, 24 februarie 2014

Zice lumea...

... că aș putea fi blogger. Că aș putea scrie lucruri frumoase despre ce ceea ce simt. Că aș putea câștiga și ceva premii, dacă mă străduiesc să particip la niște concursuri. Că am talent la scris poezii și un simț al umorului uneori prea dezvoltat. Deh, zice lumea multe, vrute și nevrute. Și atunci ce rămâne de făcut? Să ascult de gura lumii ? Poate că nu, poate că da.

Lăsând la o parte gura lumii, eu zic să încerc. Să vedem ce o sa iasă. Poate o să vă placă, poate nu. Dacă o sa vă placă, sper sa-mi lăsați și câte un comentariu, sau un laic, pe feisbuc. Ah, am uitat să-mi fac pagină pe feisbuc. Nu-i nimic, încă mai am timp, sunt abia la prima postare pe blogul ăsta.

Nu m-am hotărât încă despre ce o să scriu pe blog. Aștept să văd ce zice lumea. Poate o să scriu despre lumea ...mea, despre pasiunile mele (nu, că sunt plicticoase) sau ale altora. În niciun caz despre Bianca, sau despre Victor, știți voi care. Probabil voi scrie despre lumea IT-ului, despre lumea sportului, flori, fete, filme sau băieți, la alegere, în funcție de criza de inspirație prin care o să trec.

Să vedem, sper să iasă ceva frumos. Pe curând.

3 comentarii: